Blog

 

Jak už jsme naznačily v minulém článku, kolová sukně je rozhodně jeden ze základních kousků tzv. SLOW šatníku. Tzn. šatníku, který mimo jiné klade důraz na kvalitu a je smart (chytrý). S takovým šatníkem nebudeš ráno ve štychu, protože v něm vždy najdeš kombinovatelné kousky, které sladíš podle své aktuální nálady.

Kolová sukně může být jedním ze základních kousků celého šatníku. Je nadčasová a doplňky z ní dělají univerzální kousek. Doplň ji teniskami a máš městský outfit, ve kterém můžeš korzovat celý den. Doplň ji lodičkami a brány divadel se ti otevřou dokořán.

Nejen pro entomoložky a milovnice hmyzí říše, ale i pro každou, která chce něco origoš, co na ulici jen tak nepotká. Tyhle mikinošaty to prostě zaručí!

Když si Jíťa vyrobila svůj vlastní šamanský buben, byl to jednoznačný majstrštyk. To však ale netušila, že mnohem větší oříšek bude objevit pěkný a zároveň funkční vak, ve kterém by ho mohla bez úhony přenášet. A protože nebyla s dosavadní nabídkou spokojená, tak se do toho radši pustila sama.:-)

Této prodloužené mikče dominuje lososová barva. Ale kdo blíž přijde, objeví lamu. Co lamu! Celé stádo lam mezi kaktusy. No řekněte, dalo se snad tomuto kaktusovolamovému úpletu odolat?

Již poněkolikáté jste se k nám přidali na náš jednorázový kurz šití svrchňáků pro vaše dítka. Setkání to bylo velice příjemné, v rodinné atmosféře a co hlavně, všichni jste opět odcházeli s hotovým funkčním výrobkem.

Tomu říkáme energetická pecka. Tyhle nepřehlédnutelný mikinošaty jsme ušily, jak se tak říká, do foroty. Prostě nás ta oranžová mikinovina úplně nakopla a škoda by byla nechat ji složenou ladem v polici.

Když zrovna netvoříme s vámi na kurzu, neznamená to, že se v dílně nic neděje. Ba naopak. Právě v tyto okamžiky přicházejí na řadu vaše přání a zakázky (a že toho v posledním období nebylo málo).

Ušít umíme opravdu leccos (lehká ochutnávka ve fotogalerii uvnitř článku). Prostě nás chytné nápad, políbí múza, anebo někdo z vás přijde s jedinečným přáním, a jde se na věc. Vlastně se nezalekneme asi ničeho. Takže nepřekvapí, že na začátku všeho byla právě OBŘÍ velryba (se kterou se můžete potkat i na našich cedulkách). Ale umíme i jiné...

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky